torsdag den 25. marts 2010

Danish blog today!

Ja, i dag bliver det altså lige på dansk xD

Har ikke blogget længe, men synes ikke rigtigt der har været noget at blogge om, udover nye ting jeg har købt men venter stadig på lidt små ting så venter lidt med at uploade billeder og gå i detaljer.
Men damn hvor er det skønt at vejret er blevet godt igen <3 Jeg har så meget savnet at kunne gå en tur uden at man skulle fryse ihjel. Har slet ikke været ude at gå hele vinteren fordi det har været så koldt. Så det er rart at være tilbage igen til den tid hvor det er muligt.
Jeg har heller ikke rigtig haft overskud til at gå i loli pga. af kulden så det glæder jeg mig også til at kunne igen til hver dag <3 Har virkelig savnet at stadse mig op i fine kjoler.

Har desværre ikke så meget at lave lige nu, eftersom jeg hverken går i skole længere og ikke har fundet elevplads/arbejde endnu. Og skolepraktik starter først til maj så der bliver en lang periode hvor jeg ikke skal lave noget udover søge efter arbejde. Det er lidt træls ikke at have nogen indtægt og kommer til at blive hårdt.
Det tager også hårdt på min psyke ikke rigtigt at have noget at lave i længden. I stedet træner jeg endnu mere men spiser mindre. Det er ikke godt når jeg skal arbejde mig frem på at spise mere og blive rask igen. Det er underligt at tænke på at jeg har været syg med spiseforstyrrelse i snart et år.
Jeg vil stadig gerne veje 43 kg. men min vægt står virkelig stille og det har den gjort i snart en måned, men så længe jeg ikke tager på kan det ikke gå helt galt. Jeg vil bare gerne se lidt mere af mine knogler.
Det værste ved det er at mine ankler er begyndt at hæve op O__o Har godt læst om det på google, men det ser virkelig weird ud og gør en smule ondt nogle dage når det er virkelig slemt, men det er kun når jeg fryser de hæver op, så jeg skal bare sørge for at holde mig ordentlig varm ^-^

Glæder mig også til imorgen! Skal på Billa med Tanja <3 Vi har ikke været i byen sammen længe (endnu en gang pga. kulden) Så bliver godt at se hende igen og tage i byen og have lidt fun sammen, selvom jeg ikke drikker.
Derudover tager de gamle til London i næste uge i påsken *-* så har hele huset for mig selv i 10 dage. Jeg ville klart gerne have været med men nu er det en "voksen tur" de har arrangeret med min moster og onkel så måske en anden gang.

Uhhh plus der er det sidste afsnit af det nye top model i aften! Håber det er Nicole der vinder! Synes hun er smuk.

Nåh men jeg skal se om jeg ikke kan blogge lidt mere fremover. Så slipper jeg også for de her lange blogs xD
Sorry if you got bored along the way .__.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar