søndag den 10. juli 2011

Dit og dat

Sidder lige og kigger ud på himlen, den er vildt smuk lige nu i alle de røde farver.

Har næsten ikke lavet andet end at sove hele min weekend væk.
Jeg har været længe oppe fordi jeg har siddet og tegnet og så sovet helt indtil middag hvor jeg også har siddet og tegnet.
Derudover har jeg også trænet en del, selv om jeg havde det virkelig dårligt i går.
Har heller ikke haft nogen appetit overhovedet, men har alligevel tvunget lidt grønt i mig. Ikke en gang at drikke noget væske hår jeg rigtig gidet.

Jeg kan efterhånden virkelig mærke den forskel min medicin gør. Hvis jeg ikke tager den kan jeg næsten ikke kontrollere min psyke og føler at noget bryder ud af mig.
Det er svært at holde fred mellem mine personligheder efterhånden, og åbenbart kun ved hjælp af min medicin kan jeg holde det nogenlunde ved lige, men så er min eksistens bare intetsigende.
So different yet so alike, we're bound together regardless of what people say.

Glæder mig nu alligevel lidt til fredag. Skal besøge min søster og hendes kæreste i de gamles sommerhus og så smutter vi en smut tur indtil Grenaa for at se den sidste Harry Potter film! Bliver virkelig nice nok!

Ellers er min chef endelig kommet hjem igen fra sin ferie. Så der bliver ikke helt så stille på arbejdet som der har været de sidste to uger.
Håber lidt han kan se jeg har haft rengøringsvanvid! xD
Ej men ærlig talt hvor der alt for klamt og rodet! Det var simpelthen ikke til at holde ud. Det eneste der ikke blev ryddet op i var hans papir ellers fik den ellers hele armen i torsdags. Jeg faldt nok lige over den klammeste gigantiske edderkop ude på toilettet. Jeg havde nær skreget som en lille pige ved synet af den! Men den fik lige en tur i støvsuger! DØØØ!
Bliver også lidt spændende at se om han ringer til mig i panik i morgen tidligt fordi han ikke kan finde ud af den nye alarm xD
Jeg drømte i hvert fald han satte den i gang lol

Har ellers også snakket lidt med min ene storebror om min spiseforstyrrelse. Om hvordan folk egentlig gik bag min ryg og snakkede om det og han sagde at når ham og far var ude at kører sammen snakkede de om at der måske var noget. Flot! Sagde til ham at selvfølgelig var der det og det er der stadig men bare på et lidt andet stadium.
Han sagde det bare som om at det egentlig ikke var noget slemt der havde foregået. Jeg havde lyst til at remse op om hvor slemt det egentlig stod til så han måske ville kunne fatte at mad er et problem og det var lige ved at slå mig ihjel. Tror næsten kun det var mor der vidste hvor langt ude jeg var ved at være efterhånden. Hun er også uddannet indenfor sygeplejeske faget. Men tror ikke de vidste hvor lidt jeg levede på og det gør de stadig ikke.
Jeg har overvejet at skrive et brev til dem om det, men hver gang jeg går i gang med et ender jeg med at slette det, for de vil ikke kunne lide at læse om det.
Jeg vil helst skåne dem så meget som jeg kan.
Jeg spurgte min bror inden vi snakkede om det om de skulle have et barn mere, og det var derfor vi kom lidt ind på min forstyrrelse. Han sagde nej til at der skulle komme flere lidt foreløbig og hentydede til at det var os andre der heller skulle komme i gang, jeg sagde at for mit vedkommende skulle han ikke regne med det. Så jokede han lidt og sagde at jeg nok skulle finde en. Jeg måtte så ligeså stille sige at det ikke var derfor men at jeg ikke har haft min menstruation i ca. 3 år. Han er den første i familien jeg har fortalt det til.
Hmmmm

sikke en lang og intetsigende blog!

godnat! eller...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar